Handlevogn

Antall varer:0stk
Sum: 0 kr
Til kassen
Mine sider

Bok-681K derfor biter fisken

førpris kr.379.-

Artikkelnummer:681K
Hvorfor biter fisken? Forfatterne tar mål av seg til å utforske fisken og dens luner mer dyptgående enn det ei tørrflue som kun fiskes helt overflatisk kan - i dobbel forstand! De innvier leseren til et dypdykk ned der fisken lever. Med en mer allsidig og mangfoldig forståelse av sportsfisket kommer man nærmere målet, nemlig fisken selv. Da handler det ikke så mye om utstyr, kasteteknikker eller å kunne flest mulige latinske insektsnavn, men derimot om fiskens atferd, årstidsmessige og meteorologiske forhold, om fiskens vandringer, overvintring og fødesøk. Boka tar ikke bare mål av seg til å si noe om hvor og når fisken biter, men hvorfor. Sentralt står «bitevillighetsteoremet» som forklarer de ulike faktorene som gjør at fisken biter. Som forfatterne sier det: «Agnet angripes av en fisk i det øyeblikket vi klarer å utløse en naturlig reaksjon i et naturlig miljø - selve hugget eller vaket. Dette er kjernen i sportsfiskets kunst»
129 kr249 krLagerstatus:På lager
Antall:
Skriv ut
 
Vis stort bilde
PDF
bok derfor biter fisken
(Klikk for større bilde)

Nyhetsbrev

Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet.

Abru Import Bruer,  Fiske, tur og campingutstyr. Haugerudveien 10, 0674  Oslo     mail :  arv-brue@online.no internettkatalog :

www.abru.no tel.: 41494691 rmano. NO-952902709MVA

Bestilt utstyr kan hentes her på Haugerud etter nærmere avtale.

 

Abru Import Bruer,  Fiske, tur og campingutstyr. Haugerudveien 10, 0674  Oslo     mail : arv-brue@online.nointernettkatalog : www.abru.no tel.: 41494691 firmano. NO-952902709MVA

Bestilt utstyr kan hentes her på Haugerud etter nærmere avtale.